Hoe Crypto kopen via Bitvavo? | Bitvavo REVIEW - WERKING | KOOP BITCOIN!

Wens je digitale munten aan te kopen, super!

Let wel nog even op: Hoewel er veel plaatsen zijn die Digitale munten aanbieden raad ik iedereen aan zeer voorzichtig te zijn met het aankopen en handelen van digitale munten. Het internet zit vol met scammers en oplichters die op allerhande manieren proberen zowel jouw digitale als effectieve cash af te nemen. Let dus altijd heel goed op dat je wel degelijk op de juiste website zit en bekijk zoveel mogelijk reviews alvorens er te handelen!

Voor het verzenden van munten raad ik ook aan je eerste transacties altijd te doen met een kleine hoeveelheid als 'test' en te controleren of ze wel degelijk aankomen. Pas als je zeker bent kan je grotere bedragen overmaken. Controleer steeds alles dubbel! Ik, noch Hodlmans, als iedereen hiermee te maken heeft geen verantwoordelijkheid bij het verlies van uw geld. Deze info is lauter informatief en heeft geen financieel belang.

Goed, als je echt zeker bent en je je eigen onderzoek gedaan hebt leg ik hier uit hoe Bitvavo werkt, bekijk ook zeker het filmpje met deze uitleg.

 

 

 1.) Maak een account aan bij Bitvavo. ga naar de Bitvavo website. en vul de nodige info aan*.
*u dient ook het zgn KYC protocal te doorlopen. KYC staat voor Know Your Customer en dient om je identiteit te kunnen linken aan je account om misbruik te kunnen voorkomen.

 

 

 2.) Eenmaal u een account heeft kan u zich aanmelden en verschijnt volgend scherm.

 

 

 3.) U kan tegoed (in euro) storten door op de knop "Tegoed storten" te klikken. u kan veilig betalen met uw bankkaart, mobile pay, kredietkaarten en overschrijving. Deze laatste optie duurt wel wat langer voor je jouw munten ter beschikking hebt. Het opnemen van euro naar uw rekening kan via de rode knop "Tegoed opnemen".  Zodra uw tegoed beschikbaar is kan u overgaan tot de aankoop van digitale munten.

 4.) De gewenste valuta kan eenvoudig aangekocht worden door te klikken op het logo of naam van de munt in de kolom van de Valuta. In het voorbeeld ga ik Bitcoin aankopen, maar het princiepe telt voor elke munt. Het is niet nodig om hele munten aan te kopen, het is perfect mogelijk om bvb 0,05 of 0,1267 Bitcoins aan te kopen.

 

 

 5.) U kiest hoeveel euro u wil geven OF hoeveel Bitcoin u wil aankopen. Het tegengestelde bedrag zal automatisch berekend worden na uw ingave van euro's of btc's. De bijkomende handelskosten worden onderaan vermeld en bij "U betaalt ongeveer:" zal het totaalbedrag in euro staan.

 6.) Als u akkoord bent met de cijfers die er staan en u voelt ergens dat de markt het goed gaat doen ;), klikt op de knop "Kopen". Hierna verschijnt een scherm als bevestiging. HIer dient u de stappen (e-mail, of 2fa authenticatie) te doorlopen en op 'Bevestigen' te klikken. 

 7.) PROFICIAT, u bent nu eigenaar van Bitcoin of andere Crypto munt! 

 

 

 

 8.) OPNEMEN: Door het opnemen van je crypto munt kan je deze naar je eigen wallet verzenden. Doe, als je niet zeker bent, altijd eerst een kleine transactie alvorens alle munten te verzenden. Zo kan je controleren of je alles correct hebt ingegeven.

 

 9.) STORTEN: Als je uiteindelijke je Digitale Crypto munten weer wenst te verkopen kan dat door ze eerst terug naar de exchange te sturen dmv van een storting. Gebruik steeds de 'kopieer' knop die aanwezig is op de pagina of controleer toch zeker dubbel het adres dat je hier hebt mee gekregen. Geef het adres in je wallet in en verzend de munten naar je exchange account.

 

 10. ) Nu kan je eventueel traden met je munten, naar andere crypto valuta omruilen of voor Euro verkopen en ze laten storten of uitbetalen naar je bankrekening. Wat toch wel vrij snel verloopt via Bitvavo :) !

 

VEEL SUCCES EN WEES VEILIG!